Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Linse-tomatsalat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dllinser fra le Puy
1stkløk
1stang(stenger)bladselleri
10stkhel pepper
1stklaurbærblad
150grcherrytomater
1stkgrønn paprika
75grcornichoner
0,5stkrødløk
0,5bunt(er)persille
1ssolivenolje
1ssbalsamicovineddik
1feddhvitløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Linse-tomatsalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107,98187,06Kcal
Protein7,2312,53gram
Karbohydrat13,4823,35gram
Kostfiber3,846,65gram
Fett1,943,36gram
Mettet fett0,230,40gram
Salt0,020,03gram
Pris på oppskriftenKr 5,54Kr 9,60Kroner
Hele oppskriften veier693 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll linsene og rens dem for småsten og andre urenheter. Sett dem i kok i ½ l vann tilsatt 1 ts salt. Skum av og tilsett løk, bladselleri, stilkene fra persillen, laurbær og de hele pepperkorn, i en peppersil. Kok linsene ved svak varme til de er møre, ca. 40 min.
Hell kokevannet fra linsene og fjern løk, bladselleri, persillestilke og pepper. Ha linsene i et fat og stenk med olje og vineddik. Vend presset hvitløk i.
Halvér cherrytomatene. Skjær paprikaen i terninger og skjær cornichonene i skiver. Hakk rødløk og persille fint.
Bland paprikaer, cornichoner, rødløk og persille med linsene. Pynt med de halve cherrytomater.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27817)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.