Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Linser og sopp i wok




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
225grgrønne kokte linser
500grsmå sjampinjonger i skiver
1tsmuskattblomme
salt og pepper
4ssolivenolje
75grsnittede mandler
1dashsmør
1stk litepurre i tynne skiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Linser og sopp i wok med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,44339,87Kcal
Protein5,4213,31gram
Karbohydrat6,3815,66gram
Kostfiber2,155,28gram
Fett9,6623,72gram
Mettet fett1,523,73gram
Salt0,030,07gram
Pris på oppskriftenKr 4,83Kr 11,86Kroner
Hele oppskriften veier982 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland soppen med salt, pepper og muskat. Varm opp oljen og surr sjampinjongene fort til fuktigheten er vekk. Ta de opp og bland de med de nykokte linsene. Surr mandlene i oljen og legg sammen med linsene. Surr fort purren i olje.

Bland alt sammen og server. En salat serveres ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967060)
Kategori: Wok
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.