Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lisas viltpai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grhvetemel
0,5tssalt
100grsmør,
3ssvann.

Fyll:

300grmalt reinkjøtt,
1stkløk, hakket
4sshakket champignon,
8stkhermetiske tomater,
2dltomatkraft,
2ssketchup,
2sshvetemel,
1tssalt
0,25tspepper,
1feddhvitløk
0,5tsoregano,
50grnorvegiaost.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Lisas viltpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier118,432 343,08585,77Kcal
Protein5,80114,7528,69gram
Karbohydrat10,49207,5451,88gram
Kostfiber1,2123,945,98gram
Fett5,65111,7827,95gram
Mettet fett3,3566,2816,57gram
Salt0,7715,293,82gram
Pris på oppskriftenKr 5,22Kr 103,28Kr 25,82.-
Hele oppskriften veier1 978 totalt1 978 pr porsj495 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Bland mel, salt, smør og vann til en deig som får stå kaldt mens fyllet tilberedes. Brun løk og kjøtt i en panne, ha i resten av ingrediensene unntatt osten og smak til med krydder. Kjevle ut deigen, legg den i en paiform, ha på fyllet og riv osten over det hele. Paien stekes ved 200 °C i 30-40 minutter.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18393)
Kategori: Pai/terte
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.