Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lises perle




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Rullekake:

3stkegg
3dlsukker
3dlmalte mandler (i kaken på bildet er de skoldet)
2sshvetemel
2tsbakepulver

Pynt:

0,5literkremfløte
2sssukker
1boks(er)ferskener
50grvalnøtter (1 pose)
0,5stkkokesjokolade (hakket)
1stkmarsipanbrød i skiver (Gullbrød)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Lises perle med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier325,235 942,99495,25Kcal
Protein5,4799,958,33gram
Karbohydrat26,65486,9840,58gram
Kostfiber2,1238,743,23gram
Fett21,39390,8632,57gram
Mettet fett8,90162,6313,55gram
Salt0,193,390,28gram
Pris på oppskriftenKr 6,09Kr 111,28Kr 9,27.-
Hele oppskriften veier1 827 totalt1 827 pr porsj152 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Sett ovnen på 240 grader. Kle en stor langpanne med bakepapir.

Pisk eggedosis av egg og sukker, bland de malte mandlene sammen med mel og bakepulver, og bland alt. Ha røren i langpannen (fordel den jevnt utover) og stek på nederste rille i 5-7 minutter eller til den er lys brun.
Avkjøl kaken i formen.

La ferskenene renne av og del halvparten av dem i båter. Pisk kremfløten med sukkeret og fordel halvparten utover den avkjølte kaken. Fordel ferskenbåtene over, og mesteparten av sjokoladen og valnøttene. Hold av noe til pynt.

Rull kaken forsiktig sammen langs langsiden. Dette gjør du enklest ved å løfte i bakepapiret og løsne det forsiktig etter hvert som du ruller sammen kaken. Når hele kaken er rullet sammen, manøvrerer du den over på et avlangt kakefat og passer på at skjøten kommer ned. Fordel resten av kremen over kaken (gjerne med sprøytepose om du har tid til det) og legg resten av ferskenene, valnøttene og sjokoladen over.

Kaken blir best om den får stå kaldt og trekke en stund før servering. (Men den er god uansett!)

Kilde:
Ragnhild

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1360)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.