Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Loff

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,1 poeng. 4,1 poeng (av max 6) i snitt fra 27 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,64 Kcal: 244,28 Fett: 5,10 gr Protein: 7,68 gr Karbo: 40,85 gr
Mettet fett: 1,32 gr Kostfiber: 2,13 gr Salt av natrium: 0,80 gr
Oppskriften har hatt 49230 lesere! 49230 lesere

Ingredienser

Porsjoner
50grgjær
0,5litermelk eller vann
75grMargarin
2tssalt
750grhvetemel (ca 1 1/4 l)

TIL PENSLING

vann eller egg
(valmuefrø eller karve)
FORMEN: avlang brødform, ca 1 1/2 liter
STEKING: 200 grader ca. 30 min.
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater66,89 prosent
Protein12,57 prosent
Fett18,78 prosent
Kostfiber1,74 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 22,71

Pris pr skiver

Kr 0,71
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 skiver

(2 stk.)

Smuldre gjæren i deigbollen og rør den ut med noen skjeer av deigvesken. Smelt margarinen. Hell i melk eller vann og varm til 37 grader.

Tilsett saltet. Hell deigvesken over gjæren og bland i omtrent 1 liter av melet. Tilsett resten av melet litt om gangen og elt deigen seig og smidig. Strø på litt mel, dekk med klede og la deigen heve til dobbel størrelse, ca 40 min.

Arbeid deigen sammen i bollen. Ta den så på melet bakebord, og kna den så en del av gassblærene blir klemt i stykker.

Del deigen i 2. Trill emnene til jevne brød. Legg dem i smurte former. Etterhev brødene til de så vidt synes over formkantene. Pensle med vann eller egg.

Stek.

Hvelv brødet på rist. Avkjøl. Pakker vi brødet i håndkle mens det er varmt blir skorpen myk.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Torils grovbrød med poteter hos oss.Les mer om Frokostbriketter hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12819



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen