Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Loff

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 31 lesere
Oppskriften har hatt 58710 lesere! 58710 lesere
Loff har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 243,63 kcal ......Protein: 7,66 g ......Fett: 5,09 g ......Mettet fett: 1,32 g
Karbohydrater: 40,73 g ......Kostfiber: 2,13 g .....Natrium: 433,73 mg .......Pris: 1,63 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
50grgjær
0,5litermelk eller vann
75grMargarin
2tssalt
750grhvetemel (ca 1 1/4 l)

TIL PENSLING

vann eller egg
(valmuefrø eller karve)
FORMEN: avlang brødform, ca 1 1/2 liter
STEKING: 200 grader ca. 30 min.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 skiver

(2 stk.)

Smuldre gjæren i deigbollen og rør den ut med noen skjeer av deigvesken. Smelt margarinen. Hell i melk eller vann og varm til 37 grader.

Tilsett saltet. Hell deigvesken over gjæren og bland i omtrent 1 liter av melet. Tilsett resten av melet litt om gangen og elt deigen seig og smidig. Strø på litt mel, dekk med klede og la deigen heve til dobbel størrelse, ca 40 min.

Arbeid deigen sammen i bollen. Ta den så på melet bakebord, og kna den så en del av gassblærene blir klemt i stykker.

Del deigen i 2. Trill emnene til jevne brød. Legg dem i smurte former. Etterhev brødene til de så vidt synes over formkantene. Pensle med vann eller egg.

Stek.

Hvelv brødet på rist. Avkjøl. Pakker vi brødet i håndkle mens det er varmt blir skorpen myk.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 243,633 384,02169,2 %
Fett: 5,0970,70 g101,0 %Fett18,8 %
Protein: 7,66106,40 g212,8 %Protein12,57 %
Karbo: 40,73565,74 g188,6 %Karbo66,87 %
Fiber: 2,1329,59 g98,6 %Fiber1,74 %
Mettet fett: 1,3218,33 g91,7 %
Salt: 1,0815,06 g301,2 %
Hele oppskriften veier 1389 g totalt Ferdig bakst veier 1263,99 g Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,63 .-
Pris 1 porsjonerKr. 22,64 .-Se din tallerken
Pris pr skiverKr 0,71.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Vørterbrød fra Bergen hos oss.Les mer om Pitabrød 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12819



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen