Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Loff

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,1 poeng. 4,1 poeng (av max 6) i snitt fra 30 lesere
Oppskriften har hatt 55341 lesere! 55341 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Loff har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 244,28 Kcal ......Protein: 7,68 gram ......Fett: 5,1 gram ......Mettet fett: 1,32 gram
Karbohydrater: 40,85 gram ......Kostfiber: 2,13 gram .....Natrium: 321,48 mg .......Pris: 1,64 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
50grgjær
0,5litermelk eller vann
75grMargarin
2tssalt
750grhvetemel (ca 1 1/4 l)

TIL PENSLING

vann eller egg
(valmuefrø eller karve)
FORMEN: avlang brødform, ca 1 1/2 liter
STEKING: 200 grader ca. 30 min.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 skiver

(2 stk.)

Smuldre gjæren i deigbollen og rør den ut med noen skjeer av deigvesken. Smelt margarinen. Hell i melk eller vann og varm til 37 grader.

Tilsett saltet. Hell deigvesken over gjæren og bland i omtrent 1 liter av melet. Tilsett resten av melet litt om gangen og elt deigen seig og smidig. Strø på litt mel, dekk med klede og la deigen heve til dobbel størrelse, ca 40 min.

Arbeid deigen sammen i bollen. Ta den så på melet bakebord, og kna den så en del av gassblærene blir klemt i stykker.

Del deigen i 2. Trill emnene til jevne brød. Legg dem i smurte former. Etterhev brødene til de så vidt synes over formkantene. Pensle med vann eller egg.

Stek.

Hvelv brødet på rist. Avkjøl. Pakker vi brødet i håndkle mens det er varmt blir skorpen myk.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 244,283 383,28169,2 %
Fett: 5,1070,64 gr100,9 %Fett18,78 %
Protein: 7,68106,37 gr212,7 %Protein12,57 %
Karbo: 40,85565,77 gr188,6 %Karbo66,89 %
Fiber: 2,1329,50 gr98,3 %Fiber1,74 %
Mettet fett: 1,3218,28 gr91,4 %
Salt: 0,8011,13 gr222,6 %
Hele oppskriften veier 1385 gr totalt Ferdig bakst veier 1260,35 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,64 .-
Pris 1 porsjonerKr. 22,71 .-Se din tallerken
Pris pr skiverKr 0,71.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Helkornbrød av bygg hos oss.Les mer om Formloff 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12819



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser