Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Loff med karve




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grgjær
75grsmør
2,5dlvann
2,5dlmelk
2tssalt
1kopp(er)karve friskIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
750grhvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Loff med karve med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier241,863 359,44167,97Kcal
Protein7,1098,624,93gram
Karbohydrat39,88553,9327,70gram
Kostfiber2,1329,591,48gram
Fett5,5276,673,83gram
Mettet fett3,1243,342,17gram
Salt1,0815,040,75gram
Pris på oppskriftenKr 1,43Kr 19,86Kr 0,99.-
Hele oppskriften veier1 389 totalt1 389 pr porsj69 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 skiver

Gjær smuldres i en lunken blanding av smør og melk/vann. Salt og karve tilsettes væsken. Hvetemel blandes i.
Deigen heves til dobbel størrelse, bakes til brød og stekes i ca. 45 minutter ved ca 200 grader. Bruk bakepinne.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2350)
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Urtebrød 5.Urtebrød 5.
Denne retten har 223,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.