Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Longganisa (Filippinsk pølse)



Longganisa (Filippinsk pølse) oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Vi dampet disse før vi steker dem. Clingfilm eller slik matplastfolie tåler dette. Men bare husk å ta det av før steking. Ekstra krydring etter smak.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgmalt svinekjøtt (ta med fettet)
1sssalt
1ssbrunt sukker
1sspaprikapulver
0,5tsmalt svart pepper
4feddhvitløk, knust og hakket
0,25kopp(er)eddik
0,2kopp(er)soyasaus
Rengjort svinetarm eller clingfilm


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Longganisa (Filippinsk pølse) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier234,00685,04Kcal
Protein14,7443,15gram
Karbohydrat2,737,99gram
Kostfiber0,250,73gram
Fett18,1853,22gram
Mettet fett6,6819,56gram
Salt2,547,43gram
Pris på oppskriftenKr 5,67Kr 16,60Kroner
Hele oppskriften veier1 171 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

I en stor bolle, bland alle ingrediensene unntatt tarmer eller clingfilm
Bland godt og la det stå i en time
Bind den ene enden av pølseskinn og fyll i blandingen. Bind av for hver 10-15 cm. Bindes til slutt Om en bruker plastfolie, så ruller en en lang rull på bordet og tvinner rundt folie. Folien tåler steaming.
Oppbevares i kjøleskap i 2 til 3 dager

Først så steamer man pølsene til de er kokt. Ta av evt clingfilm før de så brunes i stekepannen. Server med ris og en salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 30368)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Philipinene

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Longganisa (Filippinsk pølse).Longganisa (Filippinsk pølse).
Denne retten har 234 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gryterøkt ribbe.Gryterøkt ribbe.
Denne retten har 207,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelagde krydderpølser.Hjemmelagde krydderpølser.
Denne retten har 194,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.