Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lorraine Pai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5dlhvetemel
1knivsoddsalt
100grsmør eller margarin i små terninger
2sskaldt vann

fyll:

Ca 125grlettsaltet sideflesk eller bacon i tynne strimler
1dashlitt smør eller margarin
4stkegg, sammenpisket
4dlfløte
0,5tssalt
1dashnykvernet pepper
revet muskat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Lorraine Pai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier337,023 425,10856,28Kcal
Protein6,8069,1117,28gram
Karbohydrat10,94111,1827,80gram
Kostfiber0,464,671,17gram
Fett29,46299,4074,85gram
Mettet fett17,40176,8344,21gram
Salt0,979,912,48gram
Pris på oppskriftenKr 5,58Kr 56,71Kr 14,18.-
Hele oppskriften veier1 016 totalt1 016 pr porsj254 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Smuldre mel og smør med fingertuppene til det er en finkornet masse. Drypp på vannet og arbeid raskt sammen en deig. Klem ut deigen i en paiform på ca 24 cm. Prikk bunnen godt med en gaffel. Sett paiformen kjølig i 30 minutter.

Forstek paibunnen på nederste rille ved 200 C i ca 10 minutter til den er lysebrun.

Stek flesk eller bacon lett i smør. Legg det i bunnen av paiskallet. Visp sammen egg, fløte og krydder og ha det i paibunnen. Stek paien videre i ca 20 minutter til fyllet har hevet seg godt og har stivnet. Server paien varm eller kald med salat ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12490)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skinkepai.Skinkepai.
Denne retten har 189,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Terte med strandaskinke.Terte med strandaskinke.
Denne retten har 223,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med juleskinke og rødkål.Pai med juleskinke og rødkål.
Denne retten har 209,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mager skinkepai.Mager skinkepai.
Denne retten har 144,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med brokkoli og skinke.Pai med brokkoli og skinke.
Denne retten har 161,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.