Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lotte de mer aux Artichauts (Breiflabb med artisjokk)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stksitron skåret i to
Ca 18stk liteartisjokker (eller stor bunt asparges)
1feddhvitløk finhakket
800grbreiflabbfilet i spisebiter (eller annen hvit fast fisk)
1dashsalt
hvit pepper
3ssolje /smør
0,5dlkyllingkraft
0,5dlmatfløte
1dashtørr hvitvin

Dessuten:

Svarte oliven ogfriske urter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lotte de mer aux Artichauts (Breiflabb med artisjokk) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier52,80374,01Kcal
Protein6,3845,19gram
Karbohydrat1,087,65gram
Kostfiber3,2923,30gram
Fett1,8212,89gram
Mettet fett0,352,48gram
Salt0,513,60gram
Pris på oppskriftenKr 17,97Kr 127,29Kroner
Hele oppskriften veier2 833 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha en stor bolle med sitronvann (1/2 sitron). Skjær av stilken nedenfor bunnen på artisjokkene. Riv av de ytterste bladene.
Gni overflaten med 1/2 sitron. Fortsett å brette ut og rive av blader til de blir møre, blekgule innerst. Del artisjokkene i to eller fire på langs (etter størrelse). Legg dem i sitronvannet.
Ta opp og tørk når de skal brukes. (Eller stell i stand asparges). Varm litt olje/smør på platen, i en panne som også tåler stekeovn. Tilsett hvitløk og artisjokker og la det frese noen minutter. Legg i fisken, pepre og hell på kraft, vin og fløte. Dekk til og sett det inn i 200 gr varm ovn. Tiden er 12-15 minutter.

Ta opp fisken med hullsleiv og fordel i varme tallerkener med kant. Fordel artisjokkene og ha sausen over og rundt. Dryss på oliven (delt i fire) og friske urter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21773)
Kategori: Ovnsrett
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skinkeinnbakt breiflabbfilet.Skinkeinnbakt breiflabbfilet.
Denne retten har 107,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet breiflabb med spinat.Dampet breiflabb med spinat.
Denne retten har 70,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Breiflabb med kikertesuppe og karristekte epler.Breiflabb med kikertesuppe og karristekte epl.
Denne retten har 115,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt breiflabb.Ovnsbakt breiflabb.
Denne retten har 90,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert breiflabb.Marinert breiflabb.
Denne retten har 100,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Breiflabb i sitronsaus med potetmoslokk.Breiflabb i sitronsaus med potetmoslokk.
Denne retten har 97,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.