Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Luftige franske vafler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5plate(r)butterdeigplater,
2dlsukker

Fyll:

200grsmør/margarin,
1,5dlmelis,
2tsvaniljesukker,
3stkeggeplommer


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Luftige franske vafler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier491,734 523,92Kcal
Protein2,7325,12gram
Karbohydrat47,76439,39gram
Kostfiber0,393,59gram
Fett32,11295,41gram
Mettet fett13,85127,42gram
Salt0,928,45gram
Pris på oppskriftenKr 5,14Kr 47,29Kroner
Hele oppskriften veier920 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin butterdeigplatene. Legg dem litt over hverandre til en stor firkant. Kjevle lett med vanlig kjevle.
Trykk ut rundinger med et glass. Det er størrelsen på rundingene som avgjør hvor mange det blir. Hell sukker på et matpapir.
Bruk et riflekjevle og kjevl lett ut rundingene i sukker til ovale kaker. Legg dem på en bakepapirkledd plate.
Stek vaflene ved 200 C i ca. 10 minutter til de har fått fin farge. Avkjøles. Bland sammen fyllet. Legg sammen kakene to og to med smørkrem imellom.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21332)
Kategori: Vafler
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.