Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Luksus perlehøns




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkperlehøns
1tssalt
1krmpepper
Ca 2,5ssmargarin eller smør

Buljong:

2stk liteløk
2kvist(er)persille
5clkonjakk
0,5boks(er)consommé, 1 1/4 dl
1dlhvitvin

Saus:

silt buljong
1,5dlfløte
1sshvetemel
1tssoya
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-melk
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Luksus perlehøns med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133,33834,38Kcal
Protein12,9781,17gram
Karbohydrat4,9931,23gram
Kostfiber0,583,63gram
Fett5,9136,98gram
Mettet fett2,5215,77gram
Alkohol1,02 %
Salt0,392,46gram
Pris på oppskriftenKr 11,47Kr 71,78Kroner
Hele oppskriften veier2 503 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Gni dem inn med salt og pepper inn- og utvendig.

Smelt matfettet i en ildfast form eller liten langpanne. Legg i fuglene og pensle dem med matfettet. Stek dem på rist nederst i ovnen ved 175 C i ca 1 time.

Skjær bryststykkene og lårkjøttet og hold det varmt under aluminiumsfolie.

Skjær skroget i biter. Skrell løken og del den i små biter. Fres skrog, løk og persille i en panne. Hell på konjakk og brenn den av, men ikke gjør det under uttrekksviften! Ha et lokk klart til å slukke hvis uhellet skulle være ute.

Hell på consommé, vin og vann. Legg lårene på skroget og la alt koke under lokk i ca 15 minutter.

Sil buljongen, tilsett fløten og jevn sausen med melet utrørt i kaldt vann. Smak til med soya og eventuelt salt og pepper.

Skjær opp kjøttet i fine skrå skiver og legg det opp på serveringsfat. Garner med oliven og fugl- eller gåselever i skiver.

Serveres med saus, kokte poteter og asparges samt sukkererter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8089)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.