Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lun rabarbra med sprøtt lokk



Lun rabarbra med sprøtt lokk oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 650grung rabarbra, fersk
3dlsukker
3sspotetmel
1,5tsmalt kanel

Smuldre-topping:

50grsukker
50grhvetemel
50grsmør
50grmandelflak

Vaniljesaus:

5dlmelk
1stang(stenger)vaniljestang eller ½ ts vaniljesukker
4stkeggeplommer
0,5dlsukker
1tsmaisenna


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Lun rabarbra med sprøtt lokk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier172,583 041,12760,28Kcal
Protein2,8950,9312,73gram
Karbohydrat25,68452,52113,13gram
Kostfiber1,9734,718,68gram
Fett6,04106,4326,61gram
Mettet fett2,5845,4611,37gram
Salt0,081,370,34gram
Pris på oppskriftenKr 4,93Kr 86,87Kr 21,72.-
Hele oppskriften veier1 762 totalt1 762 pr porsj441 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 porsjoner

Lag smuldreblandingen først. Bland mel og sukker i en bolle og smuldre smøret i blandingen. Tilsett mandelflak og bland godt til en jevn, smulete masse.

Skjær topp og bunn av rabarbrastilkene og skrell dem om nødvendig. Kutt dem i 2 cm biter. Bland sukker, potetmel og kanel og vend dette inn i rabarbraen. Ha alt i en smurt ildfast form. Dryss over smuldre-toppingen og litt ekstra mandelflak. Bak ved 190° i ca 30 minutter.

Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til kremen blir passe tykk. Pass på at den ikke koker. Avkjøl i kaldt vann. Rør under avkjøling for å unngå snerk.

Server rabarbraen lun med hjemmelaget vaniljesaus til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 27145)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rabarbrapai med eggekrem.Rabarbrapai med eggekrem.
Denne retten har 190,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai 1.Rabarbrapai 1.
Denne retten har 254,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbra og jordbær terte.Rabarbra og jordbær terte.
Denne retten har 199,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sommerdrøm med rabarbra.Sommerdrøm med rabarbra.
Denne retten har 177,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai med marengs.Rabarbrapai med marengs.
Denne retten har 228,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai 3.Rabarbrapai 3.
Denne retten har 194,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minirabarbrapaier med varmvispet marengs.Minirabarbrapaier med varmvispet marengs.
Denne retten har 296,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai med marengs og hjemmelaget is.Rabarbrapai med marengs og hjemmelaget is.
Denne retten har 237,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai med marengs v2.Rabarbrapai med marengs v2.
Denne retten har 223,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbraterte 3.Rabarbraterte 3.
Denne retten har 196,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettlaget rabarbradessert.Lettlaget rabarbradessert.
Denne retten har 126,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lun rabarbra med sprøtt lokk.Lun rabarbra med sprøtt lokk.
Denne retten har 172,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.