Lune agurker med honning og sitron


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stksalatagurker
3stksjalottløk
1dlhvitvin
1dlkremfløte
1stkeggeplomme
1sssitronsaft
1sshonning
1sssmør
1tsDijon-sennep
knust rosa pepper
1bunt(er)dill


Fremgangsmåte:

1) Agurkene skrellles og deles på langs. Kjernene skrapes ut. Agurkene skjæres i båter, litt salt drysses over, for å vannet kan trekke ut, det tar ca 30 min. Sjalottløkene skjæres fint. Trykk agurkene tørre.

2) Agurkene og sjalottløkene sauteres lett i smør.Sennep,sitronsaft,hvitvin,knust rosa pepper og honning tilsettes og det hele surre i 10 min.
Eggeplomme og fløte piskes sammen og røres i agurkmassen, som nå ikke må koke,og jevnes.
Retten smakes til med salt og pepper og masser av dill. Serveres med et godt stykke brød eller som tilbehør til fisk.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22019)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 73,11 Kcal
Protein 1,32 g
Fett 5,39 g
Karbo 3,09 g
Pris 7,43.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!