Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Lys kjøttkraft




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grbein av kalv, høne eller kyllingIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3litervann
4stknelliker, hele
2stkløk, delt i to på tvers
2stkpurrer, grovhakket
2stk storgulrøtter, i store biter
1stang(stenger)stangselleri, i tykke skiver
krydderbukett (4 persillekvaster, 1 timian og 1 laurbærblad, friske)
8stkhel pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Lys kjøttkraft med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier6,19278,93Kcal
Protein0,2511,27gram
Karbohydrat0,9743,71gram
Kostfiber0,5223,43gram
Fett0,031,35gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,010,26gram
Pris på oppskriftenKr 0,62Kr 27,94Kroner
Hele oppskriften veier4 506 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg beina med kjøtt i en stor gryte eller kasserolle, dekk med vann og la det stå i 1 time. Kok vannet opp over sterk varme og skum overflaten. Senk varmen og la det småkoke til væsken er klar.

Stikk kryddernellikene i løkhalvdelene og legg dem i gryten. Tilsett resten av ingrediensene. Kok opp igjen, dekk til, senk varmen og la det putre såvidt i 3 timer. Skum hvis nødvendig.

Fjern krydderbuketten og sil kraften. Sett den i kjøleskapet til den er kald. Fjern stivet fett og kjøttslintrer fra overflaten med en skje. Dekk kraften godt til og sett den i kjøleskapet i opptil 2 uker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7351)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kraft
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.