Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Måkefrikassé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkfiskemåker
6ssMargarin
6sshvetemel
2stkgulrøtter
200grerter
melk eller fløte
1dashsalt
hvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Måkefrikassé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier185,07665,56Kcal
Protein13,8449,77gram
Karbohydrat4,6416,69gram
Kostfiber1,083,88gram
Fett12,1143,55gram
Mettet fett2,8010,07gram
Salt0,311,10gram
Pris på oppskriftenKr 4,36Kr 15,68Kroner
Hele oppskriften veier1 439 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Flå, rens og skyll måkene. La dem koke ca 1 time, tilsett gulrøttene de siste 15 minuttene. Avkjøl og sil kraften.

Ta opp gulrøttene og kutt i terninger. Smelt smør i gryte, ha i mel og spe med kraft til fyldig konsistens. Kok i 8-10 minutter, smak til med salt og pepper.

Plukk kjøttet av måkene. Tilsett kjøttet, gulrøtter og erter og la bli gjennomvarmt. Ha i litt melk eller fløte til slutt for å runde av smaken. Server med kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8142)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.