Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Måker i karri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 5stkmåker eller alke, ærfugl
Ca 4,5skive(r)bacon
1ssolje
1sssalt
1tskarri
1stkløk
75grmel
1,5litervann eller tynn kraft


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Måker i karri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier90,35750,65Kcal
Protein9,8481,75gram
Karbohydrat1,7914,87gram
Kostfiber0,181,50gram
Fett4,8340,13gram
Mettet fett1,2810,63gram
Salt0,766,35gram
Pris på oppskriftenKr 2,88Kr 23,93Kroner
Hele oppskriften veier3 323 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tingmíssat karrygdlit kakorterkassugdlitdlo

Fuglene renses, ribbes, vaskes, tørkes og deles på langs. Bacon skjæres i små terninger og ristes lett i olje med karri og hakket løk. Må ikke brunes. Rør så inn mel og evt mer olje. Spe under hurtig omrøring med vann/kraft. Kok så dette i 10 minutter.

Ha i fuglene og kok til de er møre. Smak til med salt og evt krydder. Server med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 15273)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Grønland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.