Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mørk kjøttkraft




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
krydderbukett (6 friske persillekvaster, 2 timiankvaster og 2 laurbærblad
2kgkraftben av storfeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3litervann
4stknelliker, hele
2stkløk, delt i to på tvers
2stkgulrøtter i store biter
2stang(stenger)stangselleri med blader i tykke skiver
1feddhvitløk
1tssalt
10stkhel pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mørk kjøttkraft med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier3,94135,14Kcal
Protein0,134,46gram
Karbohydrat0,6622,64gram
Kostfiber0,3010,29gram
Fett0,020,69gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,217,08gram
Pris på oppskriftenKr 0,42Kr 14,41Kroner
Hele oppskriften veier3 430 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Til krydderbuketten binder du urtene sammen med en hyssing eller legger dem i en gaspose. Bruker du hyssing kan buketten bindes fast til håndtaket på gryten og lett fjernes. Legg beina med kjøtt i en langpanne. Sett dem i ovnen ved 200 C til alt begynner å bli brunt, ca 30 minutter.

Legg beina over i en stor gryte eller kasserolle og tilsett vann. Stikk kryddernellikene fast i løkhalvdelene og legg dem i gryten. Tilsett resten av ingrediensene, unntatt salt og hel pepper. Kok opp ved middels sterk varme, og tilsett salt og hel pepper. Skum overflaten om nødvendig. Senk varmen og la det småkoke uten lokk i 3 1/2 - 4 timer.

Fjern krydderbuketten og sil kraften. Avkjøl. Fjern fett og eventuelle kjøttslintrer fra overflaten. Dekk godt til og sett den i kjøleskapet i opptil 1 uke.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7354)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kraft
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.