Mager mousse med kirsebær


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
300grRicotta
Ca 1,5sskirsebærlikør
1ssmandellikør
1,5sshonning
0,5tsvaniljesukker
3dlkirsebær, friske
1dlmørk sjokolade, reven


Fremgangsmåte:

Kjør ricottaosten i en kjøkkenmaskin eller med en el-pisker til den er blitt luftig, 3-4 min. Bland likør, honning og vaniljesukker i.
Del kirsebærene og ta steiner ut. Vend forsiktig kirsebærene i osteblandingen. Hell det opp i en skål og sett den i kjøleskapet, så mousseen stivner. Dryss reven sjokolade over like før serveringen.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22573)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 183,04 Kcal
Protein 6,7 g
Fett 8,66 g
Karbo 17,21 g
Pris 15,04.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!