Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Mager mousse med kirsebær

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 1359 lesere! 1359 lesere

Ingredienser

Porsjoner
300grRicotta
Ca 1,5sskirsebærlikør
1ssmandellikør
1,5sshonning
0,5tsvaniljesukker
3dlkirsebær, friske
1dlmørk sjokolade, reven
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Kjør ricottaosten i en kjøkkenmaskin eller med en el-pisker til den er blitt luftig, 3-4 min. Bland likør, honning og vaniljesukker i.
Del kirsebærene og ta steiner ut. Vend forsiktig kirsebærene i osteblandingen. Hell det opp i en skål og sett den i kjøleskapet, så mousseen stivner. Dryss reven sjokolade over like før serveringen.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 192,14289,6114,5 %
Fett: 9,8914,91 gr21,3 %Fett46,33 %
Protein: 6,589,92 gr19,8 %Protein13,7 %
Karbo: 16,8325,37 gr8,5 %Karbo35,04 %
Fiber: 0,951,43 gr4,8 %Fiber0,98 %
Mettet fett: 2,043,08 gr15,4 %
Salt: 0,110,17 gr3,3 %Alkohol3,93 %
Hele oppskriften veier 603 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.15,04 .-
Pris 4 porsjonerKr. 90,69 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 22,67.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kesampai med appelsin og pinjekjerner hos oss.Les mer om Chocolate cheesecake & Espresso Macchiato hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22573



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser