Mager mousse med kirsebær

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
300grRicotta
Ca 1,5sskirsebærlikør
1ssmandellikør
1,5sshonning
0,5tsvaniljesukker
3dlkirsebær, friske
1dlmørk sjokolade, reven

Fremgangsmåte:

Kjør ricottaosten i en kjøkkenmaskin eller med en el-pisker til den er blitt luftig, 3-4 min. Bland likør, honning og vaniljesukker i.
Del kirsebærene og ta steiner ut. Vend forsiktig kirsebærene i osteblandingen. Hell det opp i en skål og sett den i kjøleskapet, så mousseen stivner. Dryss reven sjokolade over like før serveringen.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 192,11 Kcal
Protein 6,58 g
Fett 9,89 g
Karbo 16,83 g
Pris 15,04.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Oppskriften har hatt 1554 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22573)

Ekstra info

Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!