Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Mager mousse med kirsebær

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 1360 lesere! 1360 lesere

Ingredienser

Porsjoner
300grRicotta
Ca 1,5sskirsebærlikør
1ssmandellikør
1,5sshonning
0,5tsvaniljesukker
3dlkirsebær, friske
1dlmørk sjokolade, reven
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Mager mousse med kirsebær er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Kjør ricottaosten i en kjøkkenmaskin eller med en el-pisker til den er blitt luftig, 3-4 min. Bland likør, honning og vaniljesukker i.
Del kirsebærene og ta steiner ut. Vend forsiktig kirsebærene i osteblandingen. Hell det opp i en skål og sett den i kjøleskapet, så mousseen stivner. Dryss reven sjokolade over like før serveringen.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 192,11289,6114,5 %
Fett: 9,8914,91 gr21,3 %Fett46,33 %
Protein: 6,589,92 gr19,8 %Protein13,7 %
Karbo: 16,8325,37 gr8,5 %Karbo35,04 %
Fiber: 0,951,43 gr4,8 %Fiber0,98 %
Mettet fett: 2,043,08 gr15,4 %
Salt: 0,110,17 gr3,3 %Alkohol3,93 %
Hele oppskriften veier 603 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.15,04 .-
Pris 4 porsjonerKr. 90,69 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 22,67.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kesampai med appelsin og pinjekjerner hos oss.Les mer om Lun nøttepanert Brie med fruktkompott hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22573



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser