Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mager skinkepai



Mager skinkepai oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Pai kan være en riktig kaloribombe med kremfløte og store mengder fet ost. Her er en pai med mager paibunn. Fyllet er laget av mager skinke og lettmelk. Den gode smaken gjør at det er enkelt å velge lett.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Mager paibunn:

125grhvetemel
50grflytende margarin
75grcottage cheese
2ssvann

Fyll:

100grkokt skinke
100grfrisk sjampinjong
0,25stkpurre
0,5stkrød paprika
50grhvitost, halvfet
2stkegg
3dllettmelk
1tssalt
0,5tspepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mager skinkepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144,24373,36Kcal
Protein8,0620,86gram
Karbohydrat10,8828,16gram
Kostfiber0,671,73gram
Fett7,4619,31gram
Mettet fett2,356,08gram
Salt1,102,84gram
Pris på oppskriftenKr 3,84Kr 9,94Kroner
Hele oppskriften veier1 035 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Elt sammen mel, margarin, cottage cheese og vann i en bolle eller kjøkkenmaskin. Dekk med plast og la deigen hvile i kjøleskapet i ca. 30 minutter eller over natten.
2. Trykk deigen ut i små paiformer. Pass godt på at deigen dekker godt opp langs sidene. Prikk bunnen med en gaffel og forstek paibunnene i ca. 10 minutter ved 225 °C.
3. Skjær skinke i strimler og sjampinjong i skiver. Skjær paprika i små terninger og purren i strimler. Riv osten.
4. Visp egg og ha i melken. Bland i skinke og de andre ingrediensene. Smak til med salt og pepper.
5. Fordel fyllet i paibunnene. Dryss revet ost på toppen. Stekes ved 180 °C i ca. 30 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 28055)
Tilberedningstid: 1 time + hvile
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mager skinkepai.Mager skinkepai.
Denne retten har 144,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkepai.Skinkepai.
Denne retten har 189,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Terte med strandaskinke.Terte med strandaskinke.
Denne retten har 223,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med juleskinke og rødkål.Pai med juleskinke og rødkål.
Denne retten har 209,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med brokkoli og skinke.Pai med brokkoli og skinke.
Denne retten har 161,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.