Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mais- og paprikasuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stk storrøde paprikafrukter delt i to og renset,
450grmais (fryst eller fra boks),
50grsmør,
1,5dlkremfløte eller seterrømme,
1bunt(er)persille,
paprikabiter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mais- og paprikasuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141,69460,02Kcal
Protein1,856,01gram
Karbohydrat8,8928,86gram
Kostfiber1,715,55gram
Fett10,5934,38gram
Mettet fett6,6521,59gram
Salt0,290,95gram
Pris på oppskriftenKr 4,37Kr 14,19Kroner
Hele oppskriften veier974 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg paprikafruktene med skinnsiden opp på stekeovnsplate. Sett dem under grillen til de bobler og er brune. Legg dem direkte over i iskaldt vann og trekk skinnet av. Strimle dem. Smelt smør i en kjele og stek halvparten av maisen noen minutter. Tilsett 1/2 liter vann og la det koke opp. Tilsett paprikastrimler og resten av maisen. La det få et oppkok og trekke videre 5 - 6 minutter. Rør inn fløte/seterrømme. La det syde ca. 5 minutter og smak suppen godt til.

Pynt med klippet persille og paprikabiter ved servering. Knekkebrød med spekepølse er godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19707)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.