Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Maja Blanca (kokospudding)



Maja Blanca (kokospudding) oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
En tykk søt kokos pudding med søte kjerner av mais og toppet med ristet kokos, er maja blanca en favoritt dessert på Filippinene. Er tykk og kan serveres i skiver. Vi valgte å pynte med raspet sjokolade.
Originalt brukes det og ristet latik til pynt. Det er ett biprodukt ved produksjon av kokosolje


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4kopp(er)kokosmelk
0,75kopp(er)maisenna
4dlkondensert melk
0,75kopp(er)helmelk
0,75kopp(er)sukker
425grhele maiskorn
5ssristet revet frisk kokos eller mørk sjokolade


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Maja Blanca (kokospudding) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier212,59581,97Kcal
Protein3,339,12gram
Karbohydrat20,4756,04gram
Kostfiber1,594,35gram
Fett12,6934,74gram
Mettet fett10,5228,80gram
Salt0,080,22gram
Pris på oppskriftenKr 4,56Kr 12,48Kroner
Hele oppskriften veier2 190 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell kokosmelk i en gryte og kok opp.
Tilsett sukker, kondensert melk, og maiskorn og rør til alle ingrediensene er jevnt fordelt.
La det småkoke i 8 minutter
Bland fersk melk og maisenna og visp til maisenna er blandet.
Hell melk og maisenna blandingen i gryten og rør godt.
La det koke under omrøring inntil blandingen når ønsket tykkelse.
Hell blandingen i et firkantet brett med kanter og så jevn toppen med en slikkepott. La det kjøle seg ned i minst 1 time
Pynt med ristet revet kokos eller sjokolade om ønskelig
Serveres kald i skiver.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 30189)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Philipinene

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Surmelk kokos pai.Surmelk kokos pai.
Denne retten har 326,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mango chia pudding.Mango chia pudding.
Denne retten har 127,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Maja Blanca (kokospudding).Maja Blanca (kokospudding).
Denne retten har 212,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risdessert med kokosmelk.Risdessert med kokosmelk.
Denne retten har 210,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.