Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Makaroniform




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6dlsnarkokt makaroni (eller annen pasta)
1stk litepurre
100grrøkt skinke eller sideflesk
3stkegg
5dlmelk
0,5dlost, reven
0,3tspepper, malt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Makaroniform med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier142,15409,29Kcal
Protein7,9222,80gram
Karbohydrat17,0549,09gram
Kostfiber1,203,46gram
Fett4,4312,76gram
Mettet fett1,755,04gram
Salt0,110,33gram
Pris på oppskriftenKr 4,70Kr 13,53Kroner
Hele oppskriften veier1 152 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok makaronien og la den renne godt av. Skyll purren og skjær den i fine strimler. Skjær skinken eller sideflesket i tynne strimler eller små terninger.

Smør en ildfast form med høye kanter med litt margarin eller smør og ha i purren, deretter kjøttet og til slutt makaronien. Visp sammen egg, melk, ost og pepper og hell blandingen forsiktig i formen.

La formen stå i stekeovnen ved 225 C i ca. 30 minutter. Retten er ferdig når eggemassen har stivnet og skorpen har fått fin farge.

Server makaroniformen med tomater i skiver eller en råkostsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7616)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.