Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Makaronipai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grkokt makaroni
3stkegg
1dashsalt
1dashpepper
1stang(stenger)stangselleri
1dlgrønne erter
1stkrød paprika
1ssmelk
1dlreven ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Selleri
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Makaronipai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier124,77915,21183,04Kcal
Protein7,2052,8110,56gram
Karbohydrat11,0881,2716,25gram
Kostfiber1,3910,202,04gram
Fett5,4339,837,97gram
Mettet fett2,0615,113,02gram
Salt0,644,680,94gram
Pris på oppskriftenKr 4,84Kr 35,50Kr 7,10.-
Hele oppskriften veier734 totalt734 pr porsj147 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 5 stykker pai

Bruk gjerne rester av kokt makaroni til denne retten. Bland makaroni med sammenpiskede egg, salt, pepper, finsnittet selleri, strimlet paprika og erter.

Rør inn melk og reven ost.

Fyll massen i godt smurt rund kakeform, eller i ildfast fat.

Stek paien på 200 C i nederste ribbe i 30-40 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12493)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.