Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Makaronipudding fra Sunnhordland




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grmakaroni
1literskummamjølk
100grsmelta smør
3stkegg - lettpiska
3ssfarin
0,5tskardemomme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Makaronipudding fra Sunnhordland med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153,05402,41Kcal
Protein5,4214,25gram
Karbohydrat17,9147,09gram
Kostfiber0,661,74gram
Fett6,4917,06gram
Mettet fett3,739,81gram
Salt0,190,51gram
Pris på oppskriftenKr 2,09Kr 5,50Kroner
Hele oppskriften veier1 578 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok 250 g makaroni møyre i lettsalta vatn. Slå bort vatnet og avkjøl.

Bland alt. Ha i smurd, eldfast form. Steik i omn ca. 40 min i 180-200'C. Server lunken med raud saus.

«Denne puddingen mislykkes aldri.»

Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske Samlaget
(Intern: 18186)
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.