Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Maki Sushi



Maki Sushi oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
Varier innholdet i makirullene med rå laks og røket laks, kveite, reker, crabstick og som vi ofte bruker, kylling!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1blad(er)noritang
75grfisk
agurk
1dashsalt
200grsushiris, ferdig kokt
1tswasabi


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-sennep
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Maki Sushi med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier117,79339,2456,54Kcal
Protein6,4918,693,12gram
Karbohydrat21,3361,4310,24gram
Kostfiber0,150,430,07gram
Fett0,691,990,33gram
Mettet fett0,110,320,05gram
Salt0,712,060,34gram
Pris på oppskriftenKr 6,51Kr 18,75Kr 3,12.-
Hele oppskriften veier288 totalt288 pr porsj48 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 biter

Maki Sushi er ris og fisk rullet i en spesiell tang som heter nori (som du får kjøpt på delikatesse forretninger). Det samme hvis du har behov for en bambusmatte.

Legg arket med nori på en bambusmatte eller på en tørr fjøl. Dekk 2/3 av norien med ris. Skjær fisken i en bit som er så tykk som en blyant. Skjær agurken som litt tynnere enn en blyant. Strø litt salt over agurken. Legg en stripe fisk og en bit agurk i midten av risen. Hell over en tynn, tynn stripe washibi. Rull norien sammen i en jevn bevegelse. Fuktigheten fra risen gjør den klebrig så den bør feste seg lett. Skjær makirullen i 6 små biter. For at kniven ikke skal klebe seg fast når du skjærer er det lurt å fukte den litt med en blanding av vann og riseddik.

Makiruller spises som sushi, men ettersom det er wasabi inni rullen kan du dyppe den i soyasaus som ikke er blandet med wasabi.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11874)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Japan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også California inside-out maki.California inside-out maki.
Denne retten har 169,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sushi rull.Sushi rull.
Denne retten har 114,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Maki sushi med agurk og CrabSticks.Maki sushi med agurk og CrabSticks.
Denne retten har 78,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Maki Sushi.Maki Sushi.
Denne retten har 117,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.