Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Makrell med fettucine

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 5,95 Kcal: 133,07 Fett: 5,47 gr Protein: 10,68 gr Karbo: 9,75 gr
Mettet fett: 0,97 gr Kostfiber: 1,06 gr Salt av natrium: 0,16 gr
Oppskriften har hatt 1492 lesere! 1492 lesere

Ingredienser

Porsjoner
800grmakrellfilét
1boks(er)tomater, hermetiske 400 g
2ssbasilikum, finhakket frisk
2stkløk
2feddhvitløk
0,5dlolivenolje
salt
pepper
250grukokt fettucine
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater29,3 prosent
Protein32,1 prosent
Fett36,99 prosent
Kostfiber1,59 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 101,79

Pris pr porsjon

Kr 25,45
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Rens og skjær løken i terninger. Surr løken blank i olivenolje i en gryte. Del de hermetiske tomatene i småbiter og ha dem i gryten.

Kok opp og tilsett frisk basilikum og smak til med salt og pepper.

Tørk og del makrellfilétene i 3-4 cm stykker. Pensle makrell med olivenolje og gni den inn med presset hvitløk, salt og pepper.

Stek makrellbitene gylne på middels varm stekepanne.

Kok pastaen som anvist på pakningen.

Server med tomatsaus og makrellbitene over.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Stekt makrell med rømmesaus hos oss.Les mer om Fiskekake med makrell hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11252



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen