Makrell med fettucine

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
800grmakrellfilét
1boks(er)tomater, hermetiske 400 g
2ssbasilikum, finhakket frisk
2stkløk
2feddhvitløk
0,5dlolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
250grukokt fettucine

Fremgangsmåte:

Rens og skjær løken i terninger. Surr løken blank i olivenolje i en gryte. Del de hermetiske tomatene i småbiter og ha dem i gryten.

Kok opp og tilsett frisk basilikum og smak til med salt og pepper.

Tørk og del makrellfilétene i 3-4 cm stykker. Pensle makrell med olivenolje og gni den inn med presset hvitløk, salt og pepper.

Stek makrellbitene gylne på middels varm stekepanne.

Kok pastaen som anvist på pakningen.

Server med tomatsaus og makrellbitene over.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 133,03 Kcal
Protein 10,67 g
Fett 5,47 g
Karbo 9,75 g
Pris 5,66.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 1683 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11252)

Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!