Makrell med fettucine


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
800grmakrellfilét
1boks(er)tomater, hermetiske 400 g
2ssbasilikum, finhakket frisk
2stkløk
2feddhvitløk
0,5dlolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
250grukokt fettucine


Fremgangsmåte:

Rens og skjær løken i terninger. Surr løken blank i olivenolje i en gryte. Del de hermetiske tomatene i småbiter og ha dem i gryten.

Kok opp og tilsett frisk basilikum og smak til med salt og pepper.

Tørk og del makrellfilétene i 3-4 cm stykker. Pensle makrell med olivenolje og gni den inn med presset hvitløk, salt og pepper.

Stek makrellbitene gylne på middels varm stekepanne.

Kok pastaen som anvist på pakningen.

Server med tomatsaus og makrellbitene over.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11252)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 125,67 Kcal
Protein 10,44 g
Fett 5,77 g
Karbo 7,58 g
Pris 5,66.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!