Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Makrellsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsalt makrell
2litervann
80grhele byggryn
150grgulrøtter
150grkålrot
300grpoteter
150grkål
1stk liteløk
0,5litermelk
gressløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Makrellsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,05967,47Kcal
Protein4,9954,83gram
Karbohydrat3,4738,13gram
Kostfiber0,606,59gram
Fett5,8964,72gram
Mettet fett1,7218,90gram
Salt2,5527,99gram
Pris på oppskriftenKr 2,40Kr 26,37Kroner
Hele oppskriften veier4 395 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløt makrell og gryn over natten i hver sitt vann. Kok grynene i ca 1 time.
Del grønnsakene i terninger og del fisken i passelige stykker. Ha grønnsaker og poteter oppi grynene og litt mer vann. Kok i 10 minutter. Tilsett fisken og kok videre i 10 minutter. Tilsett melk og kok opp.

Dryss med gressløk eller persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2819)
Tilberedningstid: 120 min
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.