Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Makrellsuppe 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkspekemakreller
Ca 9stkpoteter
5stkgulrøtter
purre
melk
hvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Makrellsuppe 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,58427,83Kcal
Protein3,9017,10gram
Karbohydrat11,4850,33gram
Kostfiber1,566,84gram
Fett3,6616,05gram
Mettet fett1,024,47gram
Salt1,607,03gram
Pris på oppskriftenKr 2,54Kr 11,14Kroner
Hele oppskriften veier1 754 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg makrellene i vann natten over. Vask og skrell potetene, rens og skjær gulrøttene i skiver. Litt purre kuttes i ringer. Kok alt i en gryte.

Makrellen som er renset, filtert og skåret i passende stykker legges i. Ha til slutt i en jevning av melk og 1 ss hvetemel. La suppen småtrekke til den er ferdig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14186)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.