Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Malurtbitter




Ingredienser

Malurt
Brennevin


Annonse


Fremgangsmåte:

Til 70 cl brennevin tar man 6-8 spede, lysegrønne skudd av malurt, 5-10 cm lange (evt. tørket). Får trekke fra 2 timer til ett døgn (prøvesmak). Filtrer og tapp på flaske. Ferdig dram vinner på å lagres.

Malurt inneholder thujon - og det anbefales ikke daglige inntak hele livet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
(Intern: 16287)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Johannesurtlikør.Johannesurtlikør.
Denne retten har 256,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 33,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.