Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Malurtessens




Ingredienser

Tørkede malurtblomster
Ukrydret brennevin


Annonse


Fremgangsmåte:

Rens blomstene og legg dem i et glass. Hell over brennevin til blomstene er dekket, og la det stå en uke.

Sil så blandingen gjennom et filterpapir. Hell essensen over på flasken og la den stå og godgjøre seg et par måneder.

Sil av bunnfallet, hell essensen over på en ren flaske og den er klar for servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5312)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Johannesurtlikør.Johannesurtlikør.
Denne retten har 256,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 33,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.