Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mandelpate




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grpurre
250grchampignon
salt og pepper
100grmandler
1dlbrødrasp
1dlfløte eller melk
2stkegg
2feddhvitløk
2ssolivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mandelpate med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier179,32345,14Kcal
Protein6,7913,07gram
Karbohydrat5,6910,95gram
Kostfiber2,424,66gram
Fett13,8426,64gram
Mettet fett2,955,68gram
Salt0,100,19gram
Pris på oppskriftenKr 4,53Kr 8,72Kroner
Hele oppskriften veier770 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens purrer og snitt de fint. Rens sopp og hakk den fint.
Surr purre og sopp i litt olje sammen med presset hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Kjøl ned og tilsett malte mandler, rasp og fløte/melk. Rør inn egg ett av gangen. Ha farsen i en smurt form, drysses med skivede mandler og stekes ved 200°C i 45 minutter.

Server med poteter, grønne bønner og evt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 18883)
Kategori: Pate
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.