Gå til forsiden av matoppskrift.no



Mandelpudding


Oppskriften på Mandelpudding har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grgelatin
6dlvann
4sssukker
3dlmelk
1tsmandelessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
frisk eller hermetisk blandet fruktsalat
med lake til servering


Fremgangsmåte:

Løs opp gelatinpulveret i en kjele, følg anvisningen på pakken. I en annen kjele løser du opp sukkeret i resten av vannet over middels varme. Tilsett melk og mandelessens og bland godt, men la det ikke koke.

Bland melk og sukker med gelatinblandingen i en stor serveringsbolle. Når puddingen er avkjølt settes den i kjøleskapet 2-3 timer for å stivne.

Til servering skjæres puddingen i små terninger og has på serveringsfat eller i porsjonsskåler. Deretter legges fruktsalat med lime over puddingen.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8709)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 59,09 Kcal Forklaring?
Protein 3,11 g
Fett 1,05 g
Karbo 9,3 g
Pris 1,74.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!