Aktuelt akkurat nå!
Smoothies...Rabarbra...Sommermat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Mandelpudding

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grgelatin
6dlvann
4sssukker
3dlmelk
1tsmandelessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
frisk eller hermetisk blandet fruktsalat
med lake til servering

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 59,21 Kcal
Protein 3,11 g
Fett 1,05 g
Karbo 9,33 g
Pris 1,74.- kr

Fremgangsmåte:

Løs opp gelatinpulveret i en kjele, følg anvisningen på pakken. I en annen kjele løser du opp sukkeret i resten av vannet over middels varme. Tilsett melk og mandelessens og bland godt, men la det ikke koke.

Bland melk og sukker med gelatinblandingen i en stor serveringsbolle. Når puddingen er avkjølt settes den i kjøleskapet 2-3 timer for å stivne.

Til servering skjæres puddingen i små terninger og has på serveringsfat eller i porsjonsskåler. Deretter legges fruktsalat med lime over puddingen.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er enkel å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 12766 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2,5 poeng totalt (av max 6) fra 4 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8709)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!