Mandelpudding

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
25grgelatin
6dlvann
4sssukker
3dlmelk
1tsmandelessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
frisk eller hermetisk blandet fruktsalat
med lake til servering

Fremgangsmåte:

Løs opp gelatinpulveret i en kjele, følg anvisningen på pakken. I en annen kjele løser du opp sukkeret i resten av vannet over middels varme. Tilsett melk og mandelessens og bland godt, men la det ikke koke.

Bland melk og sukker med gelatinblandingen i en stor serveringsbolle. Når puddingen er avkjølt settes den i kjøleskapet 2-3 timer for å stivne.

Til servering skjæres puddingen i små terninger og has på serveringsfat eller i porsjonsskåler. Deretter legges fruktsalat med lime over puddingen.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 59,21 Kcal
Protein 3,11 g
Fett 1,05 g
Karbo 9,33 g
Pris 1,74.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 12089 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2,5 poeng totalt (av max 6) fra 4 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8709)

Ekstra info

Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!