Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Mandelpudding

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 2,5 poeng. 2,5 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,74 Kcal: 59,18 Fett: 1,05 gr Protein: 3,11 gr Karbo: 9,33 gr
Mettet fett: 0,69 gr Kostfiber: 0,00 gr Salt av natrium: 0,04 gr
Oppskriften har hatt 10623 lesere! 10623 lesere

Ingredienser

Porsjoner
25grgelatin
6dlvann
4sssukker
3dlmelk
1tsmandelessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
frisk eller hermetisk blandet fruktsalat
med lake til servering
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater63,02 prosent
Protein21 prosent
Fett15,96 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 17,49

Pris pr porsjon

Kr 4,37
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Løs opp gelatinpulveret i en kjele, følg anvisningen på pakken. I en annen kjele løser du opp sukkeret i resten av vannet over middels varme. Tilsett melk og mandelessens og bland godt, men la det ikke koke.

Bland melk og sukker med gelatinblandingen i en stor serveringsbolle. Når puddingen er avkjølt settes den i kjøleskapet 2-3 timer for å stivne.

Til servering skjæres puddingen i små terninger og has på serveringsfat eller i porsjonsskåler. Deretter legges fruktsalat med lime over puddingen.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Karamellpudding 4 hos oss.Les mer om Butterdeigruter med eggekrem og bær hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8709



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen