Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Mandelpudding

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 2,5 poeng. 2,5 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Oppskriften har hatt 10968 lesere! 10968 lesere

Ingredienser

Porsjoner
25grgelatin
6dlvann
4sssukker
3dlmelk
1tsmandelessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
frisk eller hermetisk blandet fruktsalat
med lake til servering
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Løs opp gelatinpulveret i en kjele, følg anvisningen på pakken. I en annen kjele løser du opp sukkeret i resten av vannet over middels varme. Tilsett melk og mandelessens og bland godt, men la det ikke koke.

Bland melk og sukker med gelatinblandingen i en stor serveringsbolle. Når puddingen er avkjølt settes den i kjøleskapet 2-3 timer for å stivne.

Til servering skjæres puddingen i små terninger og has på serveringsfat eller i porsjonsskåler. Deretter legges fruktsalat med lime over puddingen.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 59,21148,777,4 %
Fett: 1,052,64 gr3,8 %Fett15,96 %
Protein: 3,117,81 gr15,6 %Protein21 %
Karbo: 9,3323,44 gr7,8 %Karbo63,02 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 0,691,73 gr8,7 %
Salt: 0,040,11 gr2,1 %
Hele oppskriften veier 1005 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,74 .-
Pris 4 porsjonerKr. 17,49 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 4,37.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Karamellpudding 7 hos oss.Les mer om Karamellpudding pyntet med krem og stilige karamellspiraler på festbordet hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8709



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser