Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mangosorbet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stk stormangoer, uten stein, skrelt og hakket
1stksitron, saften
1dlmangojuice
eller mango- og eplejuice
2stkeggehviter
100grfarin
frisk frukt til pynt, som mango, ananas eller nektarin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mangosorbet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,68207,16Kcal
Protein1,333,07gram
Karbohydrat20,1146,45gram
Kostfiber0,882,03gram
Fett0,240,55gram
Mettet fett0,060,14gram
Salt0,040,10gram
Pris på oppskriftenKr 4,28Kr 9,89Kroner
Hele oppskriften veier924 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

ha mangoen, den pressede sitronsaften og mangojuicen i en matmølle, og kjør til en jevn mos. Hell mangopureen over i et metallfat, dekk med aluminiumsfolie og la den stå i fryseren i 45 minutter.

Ta mangopureen ut av fatet og pisk den til den er nesten er helt glatt. Sett den i fryseren igjen i 45 minutter, eller til den er delvis frossen.

Ha eggehvitene i en bolle og pisk dem til de er stive, men ikke altfor harde. Fortsett å piske mens du heller i halvparten av sukkeret litt etter litt. Pisk marengsen helt stiv og vend inn resten av sukkeret.

Ha den delvis frosne marengspoureen i en matmølle. Kjør for å bryte ned iskrystallene og tilsett marengsen, en skje om gangen, mens maskinen går. Fortsett å kjøre maskinen til balndingen blir til en myk slaps. Hell blandingen over i fryseformen igjen og la den stå i fryseren i 3 timer, eller til den er frossen.

Server med frisk frukt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8643)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eksotisk sorbet.Eksotisk sorbet.
Denne retten har 90,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.