Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mardi Gras Gator Meat Balls




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2,5kgalligatorkjøtt
Ca 1kgpoteter
0,6kgløk
2bunt(er)vårløk
2bunt(er)persille
1stkhvitløk
1ssselleriolje til stekingIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2stkegg
3sstørket savory
60grsalt
1sssvart pepper
1,2kgmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Mardi Gras Gator Meat Balls med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier139,27788,82Kcal
Protein12,5170,86gram
Karbohydrat18,36103,99gram
Kostfiber1,468,27gram
Fett1,438,10gram
Mettet fett0,110,62gram
Salt1,055,96gram
Pris på oppskriftenKr 17,50Kr 99,12Kroner
Hele oppskriften veier5 664 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bruk en stor kjele til koking. Kok potetene ca 15 minutter. Mal opp potetene og alle øvrige ingredienser. Lag boller og rull de i melet.
Varm opp olje og stek bollene til de blir gyldne. La de tørke på papir.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Etegilde
(Intern: 1989)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.