Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marengo med rådyr




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgbenfritt kjøtt av rådyr
50grmargarin eller smør
1dashsalt
hvit pepper
0,5tstimian
3sshvetemel
3dlstekesjy og buljong
1boks(er)tomater, hele 400 g
300grsjalottløk
300grsjampinjonger, ferske
2dlhvitvin
2dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marengo med rådyr med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,65367,20Kcal
Protein10,3742,47gram
Karbohydrat1,857,58gram
Kostfiber0,311,27gram
Fett4,0116,42gram
Mettet fett2,028,27gram
Alkohol0,58 %
Salt0,230,95gram
Pris på oppskriftenKr 16,13Kr 66,07Kroner
Hele oppskriften veier3 277 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i 2-3 cm store terninger. Brunes i matfett i en stekepanne og legges over i en gryte. Krydre og strø over hvetemel. Kok ut pannen med vann. Spe med sjyen, tilsett tomatene og vinen. La gryten brasere under lokk i ca 1 - 1 1/2 time avhengig av kjøttets mørhet.

Skrell og hakk løken. Rens og skjær soppen i skiver. Fres løk og sopp noen minutter i matfett. Når det er ca. halve tiden igjen av koketiden, tilsettes løk, sopp og fløte. Fortsett braseringen og smak til med krydder om nødvendig.

Server gryten med nykokt ris eller poteter, grønnsaker, sylteløk og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10778)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.