Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Marengsbunn

Oppskriften har fått 2,5 poeng. 2,5 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Oppskriften har hatt 24324 lesere! 24324 lesere

Ingredienser

Porsjoner
150grsukker
3stkeggehviter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Marengsbunn er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 bunner

Pisk hvitene stive med 50 g sukker.
Brett resten forsiktig i,
Bred marengsen ut i 2 like store bunner og bak dem ved 125 C i en time.
Kan legges sammen med all slags frukt og pyntes med krem og sjokoladespåner.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 250,32645,8332,3 %
Fett: 0,000,00 gr0,0 %Fett0 %
Protein: 4,2711,02 gr22,0 %Protein6,82 %
Karbo: 58,31150,44 gr50,1 %Karbo93,17 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 0,210,54 gr10,8 %
Hele oppskriften veier 258 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,89 .-
Pris 1 porsjonerKr. 7,46 .-Se din tallerken
Pris pr bunnerKr 3,73.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Mørdeigskaker 2 hos oss.Les mer om Cookies hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22143



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser