Marengsbunn


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
150grsukker
3stkeggehviter


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 bunner

Pisk hvitene stive med 50 g sukker.
Brett resten forsiktig i,
Bred marengsen ut i 2 like store bunner og bak dem ved 125 C i en time.
Kan legges sammen med all slags frukt og pyntes med krem og sjokoladespåner.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22143)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 250,32 Kcal
Protein 4,27 g
Fett 0 g
Karbo 58,31 g
Pris 2,89.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!