Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Marengsbunn

Oppskriften har fått 2,5 poeng. 2,5 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Oppskriften har hatt 24300 lesere! 24300 lesere

Ingredienser

Porsjoner
150grsukker
3stkeggehviter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 bunner

Pisk hvitene stive med 50 g sukker.
Brett resten forsiktig i,
Bred marengsen ut i 2 like store bunner og bak dem ved 125 C i en time.
Kan legges sammen med all slags frukt og pyntes med krem og sjokoladespåner.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 250,32645,8332,3 %
Fett: 0,000,00 gr0,0 %Fett0 %
Protein: 4,2711,02 gr22,0 %Protein6,82 %
Karbo: 58,31150,44 gr50,1 %Karbo93,17 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 0,000,00 gr0,0 %
Salt: 0,210,54 gr10,8 %
Hele oppskriften veier 258 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,89 .-
Pris 1 porsjonerKr. 7,46 .-Se din tallerken
Pris pr bunnerKr 3,73.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Marengs 3 hos oss.Les mer om Gyllen påskekake hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22143



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser