Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Marengsbunn med jordbær

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 7595 lesere! 7595 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2stkmarengsbunner
4stkeggehviter
250grsukker
45grcornflakes
100grkokos

Fyll

2,5dlkremfløte
250grjordbær

Pynt

250grKremfløte
jordbær
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 bunner

Pisk eggehvitene stive, ha sukkeret i og pisk litt til, vend forsiktig cornflakes og kokos i og lag 2 bunner på en plate, bakes midt i ovnen i 35 min ved 150 grader C.

Pisk fløten og ha jordbær i og legg innimellom bunnene. Pyntes med fløte og jordbær.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 305,214 445,38222,3 %
Fett: 17,55255,62 gr365,2 %Fett51,75 %
Protein: 3,0043,70 gr87,4 %Protein3,93 %
Karbo: 33,15482,83 gr160,9 %Karbo43,44 %
Fiber: 1,3319,37 gr64,6 %Fiber0,87 %
Mettet fett: 12,35179,88 gr899,4 %
Salt: 0,131,96 gr39,3 %
Hele oppskriften veier 1456,5 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.9,35 .-
Pris 1 porsjonerKr. 136,18 .-Se din tallerken
Pris pr bunnerKr 68,09.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Jordbærkake enkel hos oss.Les mer om Jordbær a la Napoleon hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22146



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser