Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Marengskake

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 8010 lesere! 8010 lesere

Ingredienser

Porsjoner

Deig:

5stk storeggehviter
1,5tshvit eddik
250grsukker
2tsmaizena mel

Fyll:

2,5dlkremfløte
1tssukker
friske eller herm. Ferskner
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Marengskake er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Pisk eggehvitene stive.

Pisk eddiken gradvis i.

Bland sukker og mel. Pisk halvparten gradvis i eggehvitene. Resten vendes forsiktig i.

Ha deigen i sprøytepose med stjerneåpning.

Lag en runding av bakepapir som legges på stekeplate. Smør papiret med smør eller olje, og sprøyt marengsmassen i en krans rundt. Har du ikke sprøytepose kan vi bruke skje.

Stek nederst i ovnen ved 100 C i ca 1 1/2 time., til marengsen er stiv.

Avkjøl marengsen og legg den over på fat.

Pisk fløten med sukkeret.

Fyll kremen i mdten og legg ferskner oppå.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 277,282 028,20101,4 %
Fett: 12,8694,03 gr134,3 %Fett41,72 %
Protein: 3,7127,13 gr54,3 %Protein5,35 %
Karbo: 36,69268,28 gr89,4 %Karbo52,9 %
Fiber: 0,020,15 gr0,5 %Fiber0,01 %
Mettet fett: 8,3661,13 gr305,6 %
Salt: 0,171,22 gr24,4 %
Hele oppskriften veier 731,2 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,08 .-
Pris 1 porsjonerKr. 29,83 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 29,83.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Raske brownies hos oss.Les mer om Brownies 7 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8891



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser