Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Marengskake

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,08 Kcal: 277,28 Fett: 12,86 gr Protein: 3,71 gr Karbo: 36,69 gr
Mettet fett: 8,36 gr Kostfiber: 0,02 gr Salt av natrium: 0,17 gr
Oppskriften har hatt 7857 lesere! 7857 lesere

Ingredienser

Porsjoner

Deig:

5stk storeggehviter
1,5tshvit eddik
250grsukker
2tsmaizena mel

Fyll:

2,5dlkremfløte
1tssukker
friske eller herm. Ferskner
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater52,9 prosent
Protein5,35 prosent
Fett41,72 prosent
Kostfiber0,01 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 29,83

Pris pr porsjon

Kr 29,83
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Pisk eggehvitene stive.

Pisk eddiken gradvis i.

Bland sukker og mel. Pisk halvparten gradvis i eggehvitene. Resten vendes forsiktig i.

Ha deigen i sprøytepose med stjerneåpning.

Lag en runding av bakepapir som legges på stekeplate. Smør papiret med smør eller olje, og sprøyt marengsmassen i en krans rundt. Har du ikke sprøytepose kan vi bruke skje.

Stek nederst i ovnen ved 100 C i ca 1 1/2 time., til marengsen er stiv.

Avkjøl marengsen og legg den over på fat.

Pisk fløten med sukkeret.

Fyll kremen i mdten og legg ferskner oppå.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Apekake hos oss.Les mer om Pavlova 6 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8891



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen