Marengskake


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Deig:

5stk storeggehviter
1,5tshvit eddik
250grsukker
2tsmaizena mel

Fyll:

2,5dlkremfløte
1tssukker
friske eller herm. Ferskner


Fremgangsmåte:

Pisk eggehvitene stive.

Pisk eddiken gradvis i.

Bland sukker og mel. Pisk halvparten gradvis i eggehvitene. Resten vendes forsiktig i.

Ha deigen i sprøytepose med stjerneåpning.

Lag en runding av bakepapir som legges på stekeplate. Smør papiret med smør eller olje, og sprøyt marengsmassen i en krans rundt. Har du ikke sprøytepose kan vi bruke skje.

Stek nederst i ovnen ved 100 C i ca 1 1/2 time., til marengsen er stiv.

Avkjøl marengsen og legg den over på fat.

Pisk fløten med sukkeret.

Fyll kremen i mdten og legg ferskner oppå.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8891)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 277,46 Kcal
Protein 3,72 g
Fett 12,86 g
Karbo 36,7 g
Pris 4,08.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!