Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marengsterte med jordbær




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkeggehviter
2,5dlsukker
4dlrice crispies
2tseddik 5%

Dajmkrem:

2plate(r)gelatin
kaldt vann
1,5plate(r)kokesjokolade
4stkeggeplommer
3sssukker
3dlkremfløte
2stkDajm, 1 dobbel

Pynt:

1literjordbær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Soya
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Marengsterte med jordbær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier265,334 721,55472,15Kcal
Protein3,4761,756,17gram
Karbohydrat32,27574,2457,42gram
Kostfiber1,5627,762,78gram
Fett13,25235,7823,58gram
Mettet fett7,84139,5113,95gram
Salt0,142,440,24gram
Pris på oppskriftenKr 6,75Kr 120,12Kr 12,01.-
Hele oppskriften veier1 780 totalt1 780 pr porsj178 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Hvisk eggehvitene stive. Tilsett sukker i flere omganger under stadig pisking. Piskes til massen blir blank og stiv. Eddik og rice crispies tilsettes. Rør om. Bre røren ut i en bakepappirkledt langpanne. Stek kaken ved 120 grader i ca 10 minuter. Reguler varmen ned til ca. 90 grader og la kaken stå i oven til den er gjennomtør (opptil 3 timer).

Fyll:
Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca. 5 minuter. Smelt sjokoladen i vannbad og tilsett gelatinplatene. La geletinen smelte og rør så sammen blandingen lett sammen. Pisk eggeplommer og sukker lyst og porøst, pisk også kremen stiv med sukker. Dajmen grovhakkes og blandes sammen med eggedosis, krem og sjokolade. Rør fyllet jevnt og la det stivne noe. Del marengsbunnen i to like deler og bre sjokoladefyll mellom lagene. Pynt terten rikelig med jordbær. Jordbærene kan være både hele og skivet. Terten serveres med engang.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 100007)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sommerens jordbærkake.Sommerens jordbærkake.
Denne retten har 200,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.