Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marineret dyremørbrad




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 700grdådyrmørbrad (1 cm tykke stiver)
250grsjalottløk
1stkrød pepper i 2x2 cm. tykke terninger
1stkgrønn pepper i 2x2 cm. tykke terninger

Marinade:

0,5stksitron (saften).
4sssalatolje
3feddhvitløk, knust
2sssoya, søt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marineret dyremørbrad med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95,46306,67Kcal
Protein12,3839,77gram
Karbohydrat1,795,75gram
Kostfiber0,581,86gram
Fett4,1813,43gram
Mettet fett0,772,47gram
Salt0,521,66gram
Pris på oppskriftenKr 14,12Kr 45,36Kroner
Hele oppskriften veier1 285 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Marinaden røres sammen og helles ut over kjøttet og trekker i kjøleskap i ca. 2 timer. Løkene blancheres 3-5 minutter og pilles. Paprikaer renses og skjæres ut.

Kjøtt, løk og paprika settes skiftevis på grillspyd og stekes i ovnen ved 225°C eller på grill i 20-25 minutter. Vendes jevnlig.

Serveringsforslag:
Kjøttet kan eventuelt legges på fat med poteter, så saften går ned i potetene. Til dette serveres frisk salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23160)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.