Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marinert andebryst




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkandebryst uten skinn
4ssolje
3stkrøde paprikaer i tynne strimler
1stk storløk i skiver
1stkchili, uten kjerne, hakket
100grris, kokt
2tssukker
250grspinat, strimlet
1bunt(er)gressløk, hakket

Sitron- og soyamarinade:

1stksitron, saften
4sshonning
3sssoyasaus, mørk
2ssolivenolje
2feddhvitløkfedd, knust og hakket
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-lupiner
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marinert andebryst med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116,23713,86Kcal
Protein9,7659,94gram
Karbohydrat5,5434,03gram
Kostfiber0,744,54gram
Fett5,9536,54gram
Mettet fett1,136,94gram
Salt0,493,02gram
Pris på oppskriftenKr 22,45Kr 137,88Kroner
Hele oppskriften veier2 457 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Til marinaden blandes sitronsaft, honning, soyasaus, olivenolje, hvitløk og litt nykvernet pepper i en stor bolle. Legg i andebrystene, og vend dem i marinaden.

Dekk til og avkjøl, og snu dem så ofte som mulig. Ta så ut andebrystene, og rist av overflødig marinade. Ta vare på resten.

Varm 2 ss olje i en stekepanne. Legg i kjøttet. Stek det på sterk varme i 5 minutter på hver side, og skru ned varmen. Stek i 5 minutter til på hver side. Ta kjøttet av varmen, og la det hvile i pannen slik at kraften ikke renner ut.

Varm 2 ss olje i en wok. Fres i paprika, løk og chili i 5 minutter. Bland i kokt ris, og fres videre i 5 minutter.

Dryss i sukker, strimlet spinat og halvparten av gressløken. Fres i 3 minutter til spinaten så vidt er myk.

Imens skjærer du opp kjøttet, og heller sjyen i en liten kjele. Tilsett resten av marinaden og kok opp.

Legg risen på varme tallerkener, med andebrystet på toppen. Ha på saus og resten av gressløken. Server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7995)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.