Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marinert ansjos 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
16stkansjos
1stkgul eller rød løk
1dldill, hakket

Marinade:

1,5ssvineddik
1krmpepper
3ssolje
1ssvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marinert ansjos 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141,68188,97Kcal
Protein12,7617,02gram
Karbohydrat1,612,15gram
Kostfiber0,610,81gram
Fett9,2212,30gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,160,22gram
Pris på oppskriftenKr 10,60Kr 14,14Kroner
Hele oppskriften veier534 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens ansjosen, ta ut ryggbenet, men la skinnet sitte. Skrell og finhakk løken. Bland marinaden.

Legg litt løk og dill på hver ansjos, brett dem sammen på tvers og legg dem på serveringsfat. Eller legg skinn- og benfrie fileter på et fat med dill og løk i rader oppå.

Hell i begge tilfeller marinaden over og la det hele stå kaldt en time. Server brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11901)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.