Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marinert helstekt hjorteflatbiff




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kghjorteflatbiff

Marinade:

1stkløk i terninger
2stklaurbærblad
10stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsrosmarin
20stkpepperkorn, knuste
5dlrødvin
1dleddik (helst vineddik)
3dlvann
3dlsoyaolje

Saus:

2dlmarinadeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
8dlkraft
60grsmør
70grhvetemel
2dlkremfløte
brunost
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marinert helstekt hjorteflatbiff med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141,95782,09Kcal
Protein10,2356,36gram
Karbohydrat1,588,71gram
Kostfiber0,140,77gram
Fett9,5952,84gram
Mettet fett2,9416,20gram
Alkohol1,16 %
Salt0,321,76gram
Pris på oppskriftenKr 12,22Kr 67,33Kroner
Hele oppskriften veier4 408 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg hjorteflatbiffen i et passende kar av plast eller stål. Slå over marinaden og dekk med plastfilm. Kjøttet bør marineres i 4-6 dager.

Etter marinering tas kjøttet ut og tørkes godt. Deretter brunes det godt på alle sider og legges i gryte eller kjele. Kjøttet dekkes med like deler marinade og kraft.

Trekk kjøttet til ønsket kjernetemperatur, ca 70 C.

Ta ut kjøttet og la det hvile mens du lager sausen. Den lages ved å brune smør og mel i en kjele. Slå over kraft og marinade som kjøttet er tilberedt i. La sausen koke i 15 minutter. Smak den til med fløte, salt, pepper og brunost.

Skjær kjøttet i tynne skiver og anrett sammen med grønnsaker og en god salat. Råstekte poteter anbefales.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kystvilt
(Intern: 9990)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjortefilet i øl.Hjortefilet i øl.
Denne retten har 112,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortekarbonader.Hjortekarbonader.
Denne retten har 149,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt hjortefilet med portvinssaus.Helstekt hjortefilet med portvinssaus.
Denne retten har 170,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.