Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marinert kanin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkferdig stelt kanin, ca 1 kg
hakket kruspersille

Marinade:

2feddhvitløk
0,5stkløk i tynne skiver
2sssennep, fransk lys type
0,5stksitron, saften av
rosmarin
laurbær
1dashsalt
0,5dlolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marinert kanin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier156,49264,14Kcal
Protein15,6826,47gram
Karbohydrat0,921,55gram
Kostfiber0,180,30gram
Fett9,9716,83gram
Mettet fett1,202,03gram
Salt0,510,87gram
Pris på oppskriftenKr 14,89Kr 25,13Kroner
Hele oppskriften veier675 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland marinaden: Press hvitløken, rør den med løk, sennep og sitronsaft, tilsett knust rosmarin, laurbær og salt, tilsett oljen dråpvis under jevn røring.

Del opp kaninen i passe stykker, pensle disse med marinaden og la dem trekke ca 1 time.

Legg kjøttstykkene på smurt rist over langpannen og stek dem ved 200 C i ca 20 minutter på hver side.

Dryss med persille. Server omgående - gjerne med hvite bønner i tomatsaus, tomatsalat med løk og kapers i fransk dressing.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10134)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.