Gå til forsiden av matoppskrift.no



Marinert kylling med appelsinsaus

Bilde av Marinert kylling med appelsinsaus.
Fotograf: Knut Pettersen
Oppskriften på Marinert kylling med appelsinsaus har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1pakkemarinert kylling eller ferdig stekte lår/brystfileter

Appelsinsaus:

2stkappelsiner
2dlhønsebuljong/sjy fra kyllingen
2ssappelsinmarmelade
1,5tsmaizena
Stek den marinerte kyllingen etter anvisningen på pakken.


Fremgangsmåte:

Skjær skallet av den ene appelsinen i tynne strimler. Skrell appelsinen og grovhakk kjøttet. Skjær den andre appelsinen i skiver. Kok opp appelsinkjøtt, skall, buljong/sjy og appelsinmarmelade. Rør maisenna ut i litt vann. Ha det i sausen og la den tykne. Server kyllingstykkene med sausen, appelsinskiver og grønnsaker. Ris passer til.

Selv om det kanskje høres uvant ut, så passer denne sausen ypperlig til kylling.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968244)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 124,08 Kcal Forklaring?
Protein 9,46 g
Fett 7,68 g
Karbo 4,11 g
Pris 4,95.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!