Marinert kylling med appelsinsaus

Bilde av Marinert kylling med appelsinsaus.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1pakkemarinert kylling eller ferdig stekte lår/brystfileter

Appelsinsaus:

2stkappelsiner
2dlhønsebuljong/sjy fra kyllingen
2ssappelsinmarmelade
1,5tsmaizena
Stek den marinerte kyllingen etter anvisningen på pakken.


Fremgangsmåte:

Skjær skallet av den ene appelsinen i tynne strimler. Skrell appelsinen og grovhakk kjøttet. Skjær den andre appelsinen i skiver. Kok opp appelsinkjøtt, skall, buljong/sjy og appelsinmarmelade. Rør maisenna ut i litt vann. Ha det i sausen og la den tykne. Server kyllingstykkene med sausen, appelsinskiver og grønnsaker. Ris passer til.

Selv om det kanskje høres uvant ut, så passer denne sausen ypperlig til kylling.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968244)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 124,08 Kcal
Protein 9,46 g
Fett 7,68 g
Karbo 4,11 g
Pris 4,95.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!