Marinert kylling med appelsinsaus

Marinert kylling med appelsinsaus.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1pakkemarinert kylling eller ferdig stekte lår/brystfileter

Appelsinsaus:

2stkappelsiner
2dlhønsebuljong/sjy fra kyllingen
2ssappelsinmarmelade
1,5tsmaizena
Stek den marinerte kyllingen etter anvisningen på pakken.

Fremgangsmåte:

Skjær skallet av den ene appelsinen i tynne strimler. Skrell appelsinen og grovhakk kjøttet. Skjær den andre appelsinen i skiver. Kok opp appelsinkjøtt, skall, buljong/sjy og appelsinmarmelade. Rør maisenna ut i litt vann. Ha det i sausen og la den tykne. Server kyllingstykkene med sausen, appelsinskiver og grønnsaker. Ris passer til.

Selv om det kanskje høres uvant ut, så passer denne sausen ypperlig til kylling.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 122 Kcal
Protein 9,46 g
Fett 7,68 g
Karbo 3,59 g
Pris 4,95.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Oppskriften har hatt 3564 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968244)

Ekstra info

Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!