Marinert kylling med appelsinsaus

Bilde av Marinert kylling med appelsinsaus.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1pakkemarinert kylling eller ferdig stekte lår/brystfileter

Appelsinsaus:

2stkappelsiner
2dlhønsebuljong/sjy fra kyllingen
2ssappelsinmarmelade
1,5tsmaizena
Stek den marinerte kyllingen etter anvisningen på pakken.

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 122 Kcal
Protein 9,46 g
Fett 7,68 g
Karbo 3,59 g
Pris 4,95.- kr

Fremgangsmåten:

Skjær skallet av den ene appelsinen i tynne strimler. Skrell appelsinen og grovhakk kjøttet. Skjær den andre appelsinen i skiver. Kok opp appelsinkjøtt, skall, buljong/sjy og appelsinmarmelade. Rør maisenna ut i litt vann. Ha det i sausen og la den tykne. Server kyllingstykkene med sausen, appelsinskiver og grønnsaker. Ris passer til.

Selv om det kanskje høres uvant ut, så passer denne sausen ypperlig til kylling.



Tjenester







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Oppskriften har hatt 3719 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968244)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!