Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Marinert kylling med appelsinsaus

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,95 Kcal: 122,00 Fett: 7,68 gr Protein: 9,46 gr Karbo: 3,59 gr
Mettet fett: 0,00 gr Kostfiber: 0,34 gr Salt av natrium: 0,12 gr
Oppskriften har hatt 3282 lesere! 3282 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1pakkemarinert kylling eller ferdig stekte lår/brystfileter

Appelsinsaus:

2stkappelsiner
2dlhønsebuljong/sjy fra kyllingen
2ssappelsinmarmelade
1,5tsmaizena
Stek den marinerte kyllingen etter anvisningen på pakken.
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater11,77 prosent
Protein31,01 prosent
Fett56,65 prosent
Kostfiber0,55 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 65,30

Pris pr porsjon

Kr 16,33
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse




Marinert kylling med appelsinsaus.

Fremgangsmåte:

Skjær skallet av den ene appelsinen i tynne strimler. Skrell appelsinen og grovhakk kjøttet. Skjær den andre appelsinen i skiver. Kok opp appelsinkjøtt, skall, buljong/sjy og appelsinmarmelade. Rør maisenna ut i litt vann. Ha det i sausen og la den tykne. Server kyllingstykkene med sausen, appelsinskiver og grønnsaker. Ris passer til.

Selv om det kanskje høres uvant ut, så passer denne sausen ypperlig til kylling.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Middagsmatpakke med kylling i mikro hos oss.Les mer om Ciabatta med chilikylling hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968244



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen