Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marinert rådyrgryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grbenfritt kjøtt av rådyr eller 1,2 kg kjøtt med ben
2ssMargarin
1tssalt
1krmpepper
1tspaprikapulver
4 dl avsilt marinade
2sstomatpuré
Ca 9stksmåløk
Ca 1,5stkgulrøtter
2dlcréme fraîche

Marinade:

5dløl
1stk storløk
4stkkryddernelliker
8stkpepperkorn, hele og 10 einerbær
1tstimian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marinert rådyrgryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,12457,35Kcal
Protein6,5830,06gram
Karbohydrat2,8813,16gram
Kostfiber0,683,11gram
Fett5,9627,23gram
Mettet fett2,8613,06gram
Alkohol1,04 %
Salt0,492,22gram
Pris på oppskriftenKr 11,98Kr 54,73Kroner
Hele oppskriften veier1 827 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i biter. Bland ingrediensene til marinaden (skrell og del løken, knus pepper og einerbær). Legg kjøttet i doble plastposer. Hell i marinaden. Knyt igjen posen og la den ligge kjølig. Mariner i ca 1 døgn. Snu posen noen ganger under marineringen. La kjøttet renne av. Ta vare på marinaden.

Varm smør i stekepannen og brun kjøttet. Ha ikke i for mye kjøtt om gangen. Da avkjøles pannen og det blir vanskelig å få jevn bruning. Ha kjøttet over i en gryte. Strø på salt, pepper og paprikapulver.

Tilsett den avsilte marinaden og tomatpuré. La koke i ca 1 time eller til kjøttet er mørt. Skrell småløk og gulrøtter. Del gulrøttene. Ha i løken og gulrøttene og la koke 10-15 minutter til. Rør inn créme fraîche og smak til sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10756)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.