Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Marinert stekt sild 2

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 1377 lesere! 1377 lesere

Ingredienser

Porsjoner
Ca 1kgsild
3sshvetemel
1sssalt
3ssMargarin
1stkløk
1sseddik

lake:

1dleddik, 7%
1,5dlfarin
2dlvann
0,25tspepper
1stkløk
dill
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Rens silden og stell den til steking. Ryggbeinet kan tas ut ved at du stikker pekefingeren og tommelfingeren inn på hver side av beinet. Skyv kjøttet fra beinet vekselvis med peke- og tommelfingeren.

Skjær noen skrå snitt gjennom sildekjøttet på begge sider, da den blir lettere gjennomstekt. Strø litt salt i buken på den eller legg inn en ansjosfilet. Legg silda sammen så den ser hel ut.

Paner og stek den i ca 10 minutter. Sild kan også stekes uten panering.

Smaken blir friskere hvis du drypper litt eddik over silda etter at den er stekt.

Legg silda i en krukke eller i et dypt fat lagvis med tynne løkringer. Hell laken over. Silda bør stå og trekke et par timer før den serveres.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 214,33742,0437,1 %
Fett: 14,6950,86 gr72,7 %Fett61,68 %
Protein: 7,9127,39 gr54,8 %Protein14,76 %
Karbo: 12,4142,96 gr14,3 %Karbo23,16 %
Fiber: 0,421,45 gr4,8 %Fiber0,39 %
Mettet fett: 3,1811,01 gr55,0 %
Salt: 1,615,57 gr111,3 %
Hele oppskriften veier 1384,85 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,42 .-
Pris 4 porsjonerKr. 47,36 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 11,84.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sildekaker 5 hos oss.Les mer om Norsk Sild med panzanellasalat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11400



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser