Marinert stekt sild 2


Oppskriften er middels å tilberede
Oppskriften har fått 4,5 poeng (av max 6) fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 1566 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11400)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse


NB! Oppskriften Marinert stekt sild 2 har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 214,33 Kcal
Protein 7,91 g
Fett 14,69 g
Karbo 12,41 g
Pris 3,42.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 1kgsild
3sshvetemel
1sssalt
3ssMargarin
1stkløk
1sseddik

lake:

1dleddik, 7%
1,5dlfarin
2dlvann
0,25tspepper
1stkløk
dill

Fremgangsmåte:

Rens silden og stell den til steking. Ryggbeinet kan tas ut ved at du stikker pekefingeren og tommelfingeren inn på hver side av beinet. Skyv kjøttet fra beinet vekselvis med peke- og tommelfingeren.

Skjær noen skrå snitt gjennom sildekjøttet på begge sider, da den blir lettere gjennomstekt. Strø litt salt i buken på den eller legg inn en ansjosfilet. Legg silda sammen så den ser hel ut.

Paner og stek den i ca 10 minutter. Sild kan også stekes uten panering.

Smaken blir friskere hvis du drypper litt eddik over silda etter at den er stekt.

Legg silda i en krukke eller i et dypt fat lagvis med tynne løkringer. Hell laken over. Silda bør stå og trekke et par timer før den serveres.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!