Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Marinert stekt sild 2

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 1413 lesere! 1413 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Marinert stekt sild 2 har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 214,33 Kcal ......Protein: 7,91 gram ......Fett: 14,69 gram ......Mettet fett: 3,18 gram
Karbohydrater: 12,41 gram ......Kostfiber: 0,42 gram .....Natrium: 643,18 mg .......Pris: 3,42 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 1kgsild
3sshvetemel
1sssalt
3ssMargarin
1stkløk
1sseddik

lake:

1dleddik, 7%
1,5dlfarin
2dlvann
0,25tspepper
1stkløk
dill
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

Rens silden og stell den til steking. Ryggbeinet kan tas ut ved at du stikker pekefingeren og tommelfingeren inn på hver side av beinet. Skyv kjøttet fra beinet vekselvis med peke- og tommelfingeren.

Skjær noen skrå snitt gjennom sildekjøttet på begge sider, da den blir lettere gjennomstekt. Strø litt salt i buken på den eller legg inn en ansjosfilet. Legg silda sammen så den ser hel ut.

Paner og stek den i ca 10 minutter. Sild kan også stekes uten panering.

Smaken blir friskere hvis du drypper litt eddik over silda etter at den er stekt.

Legg silda i en krukke eller i et dypt fat lagvis med tynne løkringer. Hell laken over. Silda bør stå og trekke et par timer før den serveres.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 214,33742,0437,1 %
Fett: 14,6950,86 gr72,7 %Fett61,68 %
Protein: 7,9127,39 gr54,8 %Protein14,76 %
Karbo: 12,4142,96 gr14,3 %Karbo23,16 %
Fiber: 0,421,45 gr4,8 %Fiber0,39 %
Mettet fett: 3,1811,01 gr55,0 %
Salt: 1,615,57 gr111,3 %
Hele oppskriften veier 1384,85 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,42 .-
Pris 4 porsjonerKr. 47,36 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 11,84.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Escabeche med Norsk Sild hos oss.Les mer om Spyd med Norsk Sild, relish med grønne oliven og baby salat hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11400



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen