Gå til forsiden av matoppskrift.no



Marinerte kyllinglår med grillede maiskolber

Bilde av Marinerte kyllinglår med grillede maiskolber.
Fotograf: Meny

Oppskriften på Marinerte kyllinglår med grillede maiskolber har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkmarinerte kyllinglår
4stkpoteter
110grsmør
3ssfinhakket persille
4stkmaiskolber


Fremgangsmåte:

Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.
Kok potetene i ca. 10-15 min, pakk dem i aluminiumsfolie og bak dem møre på grillen, eller i ovnen på 225 °C. Grill eller stek kyllinglårene i ca. 10-12 min. på hver side.
Pakk maiskolber og smør (ca 2 ss) i aluminiumsfolie og grill eller stek dem i ca. i 10 min. Finhakk persille og rør sammen med smør (100 gram).
Server kyllinglårene med maiskolber og bakt potet med persillesmør.
Godt og enkelt!


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Meny
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 33054)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Grillmat

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 149,14 Kcal Forklaring?
Protein 6,48 g
Fett 9,14 g
Karbo 9,36 g
Pris 5,2.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!