Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marinerte tigerreker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
40stktigerreker

Marinade:

1dashpepper
1stklime
1ssingefær, frisk
2feddhvitløk
3ssolivenolje
havsalt

Pynt:

2sskoriander, frisk
1stksitron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marinerte tigerreker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128,42159,65Kcal
Protein14,5018,03gram
Karbohydrat1,041,29gram
Kostfiber0,911,13gram
Fett7,168,90gram
Mettet fett0,941,17gram
Salt0,911,13gram
Pris på oppskriftenKr 9,12Kr 11,34Kroner
Hele oppskriften veier497 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør alle ingrediensene til marinaden sammen.
La de opptinte reker trekke i marinaden i minst 4 timer i kjøleskap.
Grill eller stek rekene 3-4 min. på hver side og sett dem på små grillspyd av tre - praktisk og lekkert.
Hakk den friske koriander grovt og dryss den bort over rekene før serveringen. Garner med sitronskiver.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27324)
Tilberedningstid: 15 min + marinering
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.