Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Marinerte villsvinmedaljonger




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grvillsvinfilet

Marinade:

4dlrødvin
1tssennepskorn
10stkhvite pepperkorn

Steking:

2sssmør eller margarin
1dashsalt
1dashpepper
1stkløk
1tspaprikapulver

Servering:

4stkhermetiske pærer
4tstyttebærsyltetøy
2sstyttebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Marinerte villsvinmedaljonger med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96,61383,18Kcal
Protein7,0828,08gram
Karbohydrat3,7915,03gram
Kostfiber0,742,94gram
Fett3,7414,83gram
Mettet fett1,997,89gram
Alkohol2,57 %
Salt0,110,44gram
Pris på oppskriftenKr 15,81Kr 62,71Kroner
Hele oppskriften veier1 587 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fileten og skjær den i drøyt centimetertykke skiver. Legg dem i en bolle.

Bland sammen rødvin, sennepskorn og grovknuste pepperkorn. Hell marinaden over kjøttet. La det stå kjølig noen timer.

Ta det opp og tørk det godt. Stek filetene pent brune 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og nymalt pepper. Ta filetene opp av pannen og hold dem varme under folie.

Skrell løken og hakk den fint. Fres løken i stekepannen. Tilsett paprikaen. Sil og hell over marinaden. La det koke sammen noen minutter. Smak til med salt og pepper.

Legg kjøttet på varme tallerkener sammen med enhalv pære, tyttebærsyltetøy og eventuelt noen ferske tyttebær. Hell over sjy og server kokte eller stekte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10801)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.